2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 522
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,317

Etiketler

Törekentte Pizzamı mideye indirdikten sonra bir de GROSS alışverişi yaptım. Normalde pek almadığım halde kıyma aldım çünkü ucuzdu. Kendime kıymalı makarna yaparak değerlendireceğim inşallah...

Bugün sabahtan Optimum'a gittim. Arabama açık otoparkta yerimi buldum. Çay Simit yaptım. Yeğenime hediyesini aldım. Sonra Kahve Dünyası'nda oturup bir kahve içtim. Sonra Dikmen Sokulluya sürdüm. Ablama uğrayıp yeğenimin hediyesini ablama verdim. O ulaştıracak. Sonra dönüşe geçtim İstanbul Yolundan Shell'den Motorinimi aldım. Yağmur eşliğinde Törekent'e geldim burada yağmur yağmaya devam etti. Pizza Time dükkanında pizzamı yedim. Kent Gross'a uğradım. Birçok şey aldım ama önemlileri Pırasa, Havuç, Kıyma ve Tavuk Bageti. Bunları önümüzdeki zamanlarda pişirmeyi düşünüyorum arkiler.
Sonra yine yoğun yağan bir yağmur eşliğinde Ayaş'a kadar sürdüm. Yeni sipariş ettiğim AİRPOD kulaklıklarım gelmiş. Epiyce güzel bir şeye benziyor. Artık Kızılay'a giderken Metroda bunları kullanacağım inşallah arkilerim.
En sonunda da kendim bir Fındıklı Üçü Birarada yaptım oturdum bilgisayar başına... İnternetten eski ASTRA'lara bakıyorum. Eski bir tüplü araba almak planlarımda var. İçine sığarsam Corsa, Sığamazsam en eski kasalardan Astra alacağım inşallah.

Genelde kapalı otopark yükseklikleri iki metre falan. Benim araç yüksek tavan olduğundan biraz yüksek sanırsam 2.30 falan.
Tavanı yüksek olan yerlere girer ama bence en az 2,50 olmalı yükseklik.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,073
Kayıtlı Üye Sayımız
166,987
Kaydolan Son Üyemiz
ismail0623

Çevrimiçi üyeler