Bugün sabahtan Optimum'a gittim. Arabama açık otoparkta yerimi buldum. Çay Simit yaptım. Yeğenime hediyesini aldım. Sonra Kahve Dünyası'nda oturup bir kahve içtim. Sonra Dikmen Sokulluya sürdüm. Ablama uğrayıp yeğenimin hediyesini ablama verdim. O ulaştıracak. Sonra dönüşe geçtim İstanbul Yolundan Shell'den Motorinimi aldım. Yağmur eşliğinde Törekent'e geldim burada yağmur yağmaya devam etti. Pizza Time dükkanında pizzamı yedim. Kent Gross'a uğradım. Birçok şey aldım ama önemlileri Pırasa, Havuç, Kıyma ve Tavuk Bageti. Bunları önümüzdeki zamanlarda pişirmeyi düşünüyorum arkiler.
Sonra yine yoğun yağan bir yağmur eşliğinde Ayaş'a kadar sürdüm. Yeni sipariş ettiğim AİRPOD kulaklıklarım gelmiş. Epiyce güzel bir şeye benziyor. Artık Kızılay'a giderken Metroda bunları kullanacağım inşallah arkilerim.
En sonunda da kendim bir Fındıklı Üçü Birarada yaptım oturdum bilgisayar başına... İnternetten eski ASTRA'lara bakıyorum. Eski bir tüplü araba almak planlarımda var. İçine sığarsam Corsa, Sığamazsam en eski kasalardan Astra alacağım inşallah.