Garip Ve Güçlü 2019

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,367
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 151,748
Yayla Mokamp Kızılcahamam'dayız...
95b751fed1ff7627d787f9fa322c1001


SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler


Karavanın elektrik sisteminde sorun var.
Şöyle ki, Güneş Paneli benim karavanda karavanın elektrik sistemine entegre edilmemişti. karavanın 7ah lik aküsü yine üstünde duruyor ve su pompası ve ışıklar yine bu aküden güç alıyordu. Karavanı normalde hep fişe takılı kullandığım için ben de önemsemiyordum. Ancak karavanın küçük şarj cihazı sanırım iş görmemeye başladı. Şimdi karavandaki sistemi 100Ah lik güneş aküsüne bağlamam lazım. Bunu da en kısa zamanda yapmalıyım. Karavanın 7Ah'lik aküsünü devreden çıkarmalıyım. Her şey güneş panellerine bağlı hale gelmeli.
 





Genelde bir arabayı alırken her şeyini göze alıp alıyorum ve arabalarıma baktığım için epey bir yerini tamir ettiriyorum. İşte Güçlü ile de böyle oldu. Alındıktan sonra debriyaj, baskı balata, Power direksiyon ve komple motor yapıldı. Epey bir maddi külfeti oldu ama araba da yenilendi. Tabii satılcak olunursa bu masraflar üstüne konulamayacak. Ama satmadığım sürece yine de çok sevdiğim Güçlü'm ile mutluyum. Çeki demiri de olduğundan pek uzun vadede satmayı düşünmüyorum.
Selamlar...
 

Kış için domates, kapya biber ve mısır dondurdum. Sıra geldi Turşu kurmaya. Salı günü gereken kapları alacağım ve turşularımı kuracağım. Küçük acı biber ve kornişon turşusu kuracağım bu sene...
 





Arkadaşlar,
Dünya güzelse sebebi biz sevenleriz...
Kimseye dokunmadı bir zararımız.
Biz kampçı ve karavancıyız.
Selamlar...

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Merhaba,
Herkese yeni bir haftadan selamlar,
Bu güzel haftada kazançlarınız bereketli, işleriniz kolay olsun.
Selamlar selamlar efendim.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Birazdan TRT radyo3 ile beraber Akilah'ı okumaya başlarım.
Normalde uzanarak okuyorum. Ama son birkaç gündür masada da okuyorum.
Çünkü yatarken uykum geliyor efendim.
Bu arada yeni çalışma odam için yeni bir okuma lambası sipariş ettim.
Yeni okuma lambam henüz kargoya verilmemiş.
 





Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,440
Mesajlar
1,517,981
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst