İzmir Bostanlı iskelesinde konakladık ve oradan üçkuyulara geçerek arabalı vapurla kısa bir kestirme yolla urlaya geldik fakat üçkuyulardan çıkıştan sonra engelliler parkı var aslında kent orman kampı orası çok güzel ve üçretsiz ve güvenlikli ve su wc hepsi var en az 1 hafta kalabilirsiniz hani yolunuz ordan geçerse diye yazdım..
Mustafa kardeşim bende çok istiyiyorum şöyle peş peşe kendimiz le başbaşa güzel bir kamp yapalım ama oda olacak inşallah cocukları öpüyorum Kuş adasından selamlar.Saygılar
Ayhan Bey, İzmir'de olduğunuz hafta sonu, biz de Karaburun'daydık. Dolayısıyla İzmir'de olduğunuzdan haberimiz olamadı, maalesef..
Oysa, sizinle görüşmeyi, tanışmayı arzu ederdik. Neyse, siz de, biz de yollarda olduğumuz sürece bir gün bir yerlerde karşılaşırız, mutlaka.. Sağlığınıza kavuşmanız sevindirici..
Sorunsuz, huzur ve keyif dolu geziler dileğiyle...
Ülker bey çok üzüldüm ama inanınki sizle tanışıp paylaşacak okadar çok şeyler varki bir türlü denk gelemedim.Ama çok umutluyum bir yerlerde karşılaşıp hasret gidereceğime sağlık olsun şu anda Kuş adasındayım pazar çıkacam burdan Güzel çamlı birgünlük konaklamakla Didim akbükteyim bu bayram belli olmaz rüzgar eser oraya sürükler sizi bizde büyümüzün bayramda elini öpmüş oluruz.Sizleri herzaman takip edip bu karavancılıktan kopmanın yolu olmadığını öğreniyorum iyiki varsınız.Yenge hanıma çok selamlar Ayhan ve Ayla dan Saygılar
Değerli dostlarım dün akşam Didim akbüke geldim ve bayramda da burdayım ve sevindirici haber çok arzuladığım ve çok görmek istediğim.Yavuz bey ve Ülker hanımla beraberiz burdayız ve beraberiz resimler daha sonra .Saygılar
Sizlerle karşılaşmak bizim için de güzel bir sürpriz oldu, Ayhan Bey.. Bu bir başlangıç.. İnşallah bundan sonraki gezilerde de görüşür, birlikte keyifli, sohbet dolu saatler yaşarız..
Sağlıklı, huzurlu geziler dileriz... Selamlar...
Değerli Gezenbilir ailesinin Bayramını kutluyorum ve herşeyin gönüllerinizce olmasın diliyorum..Arkadaşlar şu anda Abükteyiz ve değerli dostlarım Yavuz Bey ve eşi Ülker hanımla güzel günler geçiriyoruz ve sizleri meraklandırmadan bir kaç kare foto ekleyeyim.Saygılar